اهمیت مدیریت کارآفرینی در کسب و کار
اهمیت مدیریت کارآفرینی در کسب و کار
اهمیت مدیریت کارآفرینی در کسب و کار | مدیریت کارآفرینی مهم ترین بخش مدیریت است، به خصوص برای آن دسته از افراد مشتاق که ایده ای برای شروع کسب و کار دارند. این امر به عنوان یکی از مهم ترین مطالعات انجام می شود زیرا کارآفرینی یکی از موضوعات برتر روند قرن بیست و یکم است. در ادامه به سه مورد اشاره می کنیم که اهمیت مدیریت کارآفرینی را شرح می دهند.
- نوآوری: فرآیند آزمایش، تغییر، تحول و انقلابی کردن یک فعالیت کارآفرینی است.
- شرکت های استارت آپ: این شرکت ها می توانند از طریق انجام وظایف کافی با شیوه های نوآورانه که منجر به رشد و همچنین سودآوری می شوند، در شکل گیری شرکت های جدید سهیم باشند.
- اشتغال زایی: اشتغال زایی جنبه دیگری است که اهمیت کارآفرینی را بیان می کند. شرکت های استارت آپ جدید نیاز به کارکنان جدید دارند، بنابراین افراد بیکار زیادی می توانند در این شرکت ها مشغول به کار شوند.
کارآفرینی چیست؟
کارآفرینی فرآیند طراحی، راه اندازی و اداره یک کسب و کار جدید است که در ابتدا یک تجارت کوچک است. افرادی که این مشاغل را ایجاد می کنند، کارآفرین نامیده می شوند. کارآفرینان با وجود داشتن منابع بسیار کمی، فرصت ها را با مهارت های استثنایی خود جستجو می کنند و با استفاده از ایده های نوآورانه، هر چه سریع تر رشد می کنند. یکی از زیر مجموعه های کارآفرینی کسب و کارهای کوچک است.
کسب و کارهای کوچک
کسب و کار های کوچک، مشاغلی هستند که به طور مستقل متعلق هستند و از نظر مالی به جایی وابستگی ندارند. موارد زیر ویژگی های اصلی مشاغل کوچک هستند.
- کمتر از 100 نفر کارمند دارند.
- تأثیر کمی بر صنعت دارند.
- ممکن است به طور پیش فرض این کسب و کار ها کوچک بمانند.
هدف از دوره مدیریت کارآفرینی چیست؟
دوره مدیریت کارآفرینی مناسب افرادی است که علاقه مند به راه اندازی یک تجارت جدید (کارآفرینی)، کمک به سازمان های موجود برای توسعه فرصت های شغلی جدید یا ایجاد تأثیرات مثبت اجتماعی از طریق توسعه سرمایه گذاری های جدید (کارآفرینی اجتماعی) هستند. در این دوره شما با مفاهیم مقدماتی مدیریتی برای حل مسئله و مفاهیم اساسی پیشرفته کارآفرینی و انواع کارآفرینی آشنا خواهید شد. هدف دوره مدیریت کارآفرینی ایجاد فرصت های یادگیری تجربی و کاربردی است که ذهنیت، دانش و مهارت دانش پذیران را توسعه می دهد و آن ها را قادر می سازد که به عنوان کارآفرین یا به عنوان رهبران نوآور در شرکت های کارآفرین مشغول شوند.
کارآفرینی شامل چه فرآیند هایی است؟
فرآیند کارآفرینی شامل عوامل اصلی زیر می باشد.
- تحقیق در زمینه مورد نظر: تحقیق، قوانین و مقررات جامعه و واقعیت های اقتصاد جدید را که به طور مستقیم یا غیرمستقیم با کارآفرینی مرتبط هستند را پوشش می دهد.
- شناسایی فرصت و تجزیه و تحلیل مزایای آن
- شروع به کار و ریسک کردن: این مرحله، شامل امکان سنجی، برنامه ریزی، سازماندهی و راه اندازی سرمایه گذاری ها می باشد.
- مدیریت سرمایه گذاری: این مرحله به مدیریت فرآیند، رشد و پیشرفت افراد اشاره دارد.
کارآفرینان چه وظایفی بر عهده دارند؟
- در ابتدا، یک کارآفرین مشغول بررسی پتانسیل های اقتصادی و موضوعاتی است که با استارتاپ همراه است.
- در صورت تکمیل و رونق سرمایه گذاری، نکته بعدی که توجه کارآفرین را به خود جلب می کند، مدیریت آن با به صورت منظم است.
- درنهایت، کارآفرین نیاز به برنامه ریزی و مدیریت رشد سرمایه گذاری دارد.
هر کارآفرینی برای خود رویایی دارد. مهارت، تلاش و کار سخت، آن رویا را به یک تجارت موفق تبدیل می کند. در برخی از مواقع، با رشد و پیشرفت شرکت، بنیان گذار با این تصمیم روبرو می شود که آیا باید خودش مدیریت شرکت را بر عهده بگیرد یا مدیریت آن را بر عهده فرد دیگری بگذارد، اینجاست که مدیریت کارآفرینی اهمیت پیدا می کند.
مدیریت کارآفرینی به چه مهارت هایی نیاز دارد؟
راه اندازی کسب و کار، کار هر کسی نیست. استرس و سخت کوشی که در این مسیر وجود دارد باعث می شود، بسیاری از افراد تمایلی به کارآفرینی نداشته باشند. برای کار آفرین بودن باید شخصیت خاصی داشته باشید، شما باید بتوانید ایده های نوآورانه خلق کنید و آن ها را عملی کنید. بسیاری از مشاغل کوچک در چار سال اول با شکست روبرو می شوند و آن نتیجه دلخواه را نمی بینند. بنابراین اگر می خواهید کارآفرین باشید باید روحیه ریسک پذیری بالایی داشته باشید.
یک کارآفرین موفق به خطرات توجهی نمی کند و فقط به فکر نتیجه و سود نهایی است. آن ها می دانند چگونه از وقت و سرمایه خود را برای تحقق رویاهای خود استفاده کنند. اگر می خواهید کارآفرین باشید، باید شخصیت و نگرش درستی داشته باشید. موفقیت در کارآفرینی فقط به ایده و سرمای شما محدود نمی شود. بسیاری از مردم ایده های جالب و یا پول زیادی دارند اما هرگز موفق نمی شوند در سرمایه گذاری های سودآوری داشته باشند. با شرکت در دوره مدیریت کارآفرینی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان می توانید این مهارت ها را فر بگیرید و تبدیل به کارآفرینی موفق شوید. در اینجا 10 ویژگی اساسی برای موفقیت به عنوان یک کارآفرین از زبان میثم شکری ساز آورده شده است:
- خلاق بودن: کارآفرینی با یک ایده شروع می شود. برای موفقیت، باید همیشه به فکر ایده های جدید و روش های بهتری برای انجام کارها باشید. کارآفرینان از وضعیت فعلی خود راضی نیستند. آن ها همیشه به دنبال فرصت هایی هستند تا راه حل های جدیدی را پیدا کنند و درآمد بیشتری کسب کنند پس یکی از عوامل موثر در کارآفرینی، خلاقیت است.
- اشتیاق داشتن: شاید مهم ترین ویژگی برای کارآفرینان یا موفقیت در هر حرفه ای، داشتن اشتیاق و علاقه است. بدون اشتیاق، هیچ دلیلی برای کار کردن وجود ندارد و شما انگیزه خود را از دست می دهید. کارآفرینان کارهایی را که دوست دارند، انجام می دهند و از هیچ تلاشی برای پیشرفت کسب و کار خود دریغ نمی کنند. برای موفقیت، باید به خودتان اطمینان داشته باشید و باید با آن چه انجام می دهید و نحوه انجام آن اطمینان داشته باشید.
- با انگیزه باشید: استیو جابز، بنیان گذار شرکت اپل ، در مصاحبه ای گفت: "من اطمینان دارم که آنچه کارآفرینان موفق را از افراد غیر موفق جدا می کند، استقامت خالص است." کارآفرینان به دلیل اشتیاق به ایده های خود، ساعت ها وقت می گذارند و سخت تلاش می کنند تا بتوانند یک کسب و کار را راه اندازی کنند و در آن موفق شوند. کارآفرینان رئیس خودشان هستند، به این معنی که هیچ کس به آن ها نمی گوید چه کاری باید انجام دهند. این افراد، باید بتوانند وقت خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند. از آن جایی که کارآفرینان در مقابل هیچ کس پاسخگو نیستند، پس باید انگیزه ای قوی داشته باشند و طبق برنامه پیش بروند.
- خوش بین بودن: آیا شما لیوان را نیمه خالی یا نیمه پر می بینید؟ کارآفرینان همیشه نیمه پر لیوارن را می بینند. کارآفرینان همیشه به سمت روشن نگاه می کنند و همیشه در تلاشند رویاهایشان به واقعیت بپیوندد. آن ها به دنبال راهی برای این هستند که چگونه می توانند کارها را بهتر انجام دهند و دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنند. آن ها هرگز به گذشته یا افکار منفی فکر نمی کنند. در عوض، آن ها بر حرکت به سوی جلو تمرکز می کنند. این افراد وقتی با چالشی روبرو می شوند، آن را به عنوان مشکل نمی بیند بلکه چالش را به عنوان فرصت در نظر می گیرند. همین چالش ها باعث می شوند کارآفرینان پیشرفت کنند
- آینده گرا بودن: از آن جا که کارآفرینان در حرکت به جلو متمرکز هستند، همیشه به دنبال آینده ای روشن هستند. کارآفرینان بسیار هدفمند هستند و دقیقاً می دانند چه می خواهند. آن ها اهداف خود را تعیین می کنند و هر کاری که در راستای رسیدن به اهداف خود انجام می دهند. داشتن نگرش قوی به شما کمک می کند تا به سمت هدفتان سوق داده شوید. برای خود هدف تعیین کنید و به این فکر کنید بعد از رسیدن به هدف خود به چه چیزهایی دست می یابید.
- انعطاف پذیر بودن: تا حدودی، شما به عنوان یک کارآفرین باید انعطاف پذیر و مایل به تغییر در صورت لزوم باشید. در صدر صنعت خود بمانید وآمادگی تغییر در روند خود را داشته باشید. انعطاف پذیر بودن، بخش اساسی در حل مسئله است. شما باید قادر باشید راه حل های منحصر به فرد و مؤثر برای مسائل پیدا کنید. کارآفرینان می دانند چگونه با موقعیت های نا آشنا سازگار شوند. آن ها همیشه با ذهن آزاد به اطراف خود می نگرند و در صورت نیاز مایل به تغییر مسیر هستند.
- توانایی حل مشکلات: در تجارت، مشکلات چه بزرگ، چه وچک فرقی نمی کنند، آن چه که مهم است توانایی ربروشدن و حل کردن مشکلات و چالش هاست. یکی از ویژگی هایی که یکی کارآفرین موفق بید داشته باشد این اسن که بتواند مشکلات را به طور موثر حل کند. آن ها همچنین می دانند که چگونه از آنچه دارند، بهترین استفاده را بکنند. همه فعالیت هایشان هدفمند و برنامه ریزی شده است.
- ریسک پذیر بودن: کارآفرینان موفق می دانند که برخی مواقع مهم است که ریسک کنید. نپذیرفتن ریسک هرگز منجر به موفقیت در مشاغل نمی شود. این مسئله در مورد هر ریسکی صدق نمی کند. شناخت ریسک های محاسبه شده، بخش مهمی از کارآفرین بودن است. آن ها می دانند که چگونه برای ناشناخته ها برنامه ریزی کنند و تصمیمی حساب شده اتخاذ کنند که برای کسب و کارشان بهترین باشد. برای موفقیت باید بتوانید ریسک کنید. اگر به وضعیت فعلی خود عادت کنید قطعا به آرزوهای خود نمی رسید.
- مصمم و قاطع باشید: جایی برای تعلل در کسب و کار وجود ندارد. کارآفرینان می دانند چه کارهایی باید انجام شود و در تصمیم گیری هایی که منجر به موفقیت آن ها می شود دریغ نمی کنند. آن ها فرصت های پیش روی خود را از دست نمی دهند. در عوض، تمام انرژی خود را برای رسیدن به هدف خود به کار می گیرند.
- آنچه را که ارائه می دهید، درک کنید: به عنوان یک کارآفرین، شما باید بدانید چه چیزی را ارائه می دهید و محصول یا خدمات شما چگونه وارد بازار کار می شود.. باید بدانید محصول یا خدماتی که ارائه می دهید تا چه اندازه مورد نیاز و تقاضای بازار است. همچنین یک کارآفرین موفق می داند که چه زمانی باید در روند کار خود تغییر ایجاد کند. توانایی وفق دادن خود با نیازهای متنوع بازار بخش مهمی از کارآفرینی است.
چرا باید گواهینامه مدیریت کارآفرینی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان را اخذ کنیم؟
با شرکت در دوره مدیریت کارآفرینی موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، با بیش از ده سال سابقه درخشان در زمینه آموزش و برخورداری از اساتید برتر، می توانید به سرعت وارد بازار کار شوید یا در شغل خود ارتقا بگیرید. با آموزش مدیریت کارآفرینی موسسه ما شما تمامی مهارت هایی که در بالا ذکر شد را فرا می گیرید و می توانید با کار در شرکت های خصوصی یا حتی به عنوان صاحب شغل، درآمد خوبی داشته باشید. گواهینامه مدیریت کارآفرینی که ما به شما اعطا می کنیم مورد تایید سازمان wes کانادا می باشد. بنابراین اگر ذهنی خلاق و انگیزه بالایی دارید، با اخذ مدرک مدیریت کارآفرینی از موسسه ما می توانید صاحب شغل خود باشید و به رویای خود دست یابید.